ODLUKA o proglašenju učenika generacije

                                                   ODLUKA

                                o proglašenju učenika generacije

Na temelju Pravilnika o utvrđivanju uvjeta i načina izbora učenika generacije u osnovnim i srednjim školama u Sustavu katoličkih škola za Europu, raspisanog javnog Oglasa za izbor Učenika generacije, Povjerenstvo za izbor učenika generacije utvrđuje da učenica Marija Šimić ima najveći broj bodova (376,3) od svih prijavljenih kandidata.

Nakon prijedloga Povjerenstva i procjene Nastavničkog vijeća o pokazanim individualnim specifičnim karakternim osobinama i kompetencijama učenika, Nastavničko vijeće na sjednici održanoj 15. svibnja 2018. godine donosi odluku o izboru učenika generacije, gdje je Učenikom generacije proglašena učenica Marija Šimić, koja je pohađala IV.a odjel Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik.

 

Travnik, 15. svibnja 2018. godine

 

                                                                                       Nastavničko vijeće Gimnazije

                                                                                    Predsjednica Nastavničkog vijeća

                                                                                                   Direktorica

                                                                                                  Ivana Ćurčić

 

 

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.