Naši volonteri nastavili aktivnosti na volonterskom projektu „72 sata bez kompromisa“

Učenici našeg školskog Centra su danas nastavili s realizacijom aktivnosti unutar velikog volonterskog projekta „72 sata bez kompromisa“. Nakon završetka pojedinih aktivnosti, učenici su danas nastavili s novim zadacima. Veliki tržni centri, „Bingo“ i „Konzum“ će ugostiti volontere na akciji prikupljanja osnovnih životnih potrepština koje će po završetku akcije biti dodijeljene korisnicima Caritasa i Merhameta u Travniku.
Također, jedna skupina volontera će posjetiti korisnike doma za stare i nemoćne „Sveti Josip“ u Dubravici i učiniti korisnicima ovaj dan ljepši i ugodniji.
Učenici su nastavili s uređenjam okoliša oko našeg školskog Centra, a posebnu pozornost izazivaju volonteri koji uređuju korito rijeke Lašve. 
Mladi će sa svojim aktivnostima nastaviti sutra. Zahvaljujemo se našim volonterima, nastavnom osoblju i upravi škole na podršci tijekom ove velike volonterske akcije.
Alen Gudalo
Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.