Naši učenici na Offline kampu

Kamp simboličnog naziva "Offline" okupio je učenike šestih razreda osnovne škole u Komušini. Naši učenici su tijekom školske 2018./2019. godine bili dio projekta "Klik za zdravlje" Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih "Ivan Pavao II.", a kruna ovog projekta svakako je veliki ljetni kamp koji je obradovao naše učenike. Kamp se održao od 30. lipnja do 4. srpnja.

Učenici su proveli pet dana "offline", odnosno bez korištenja tehnologije i time su poslali snažnu poruku djeci i mladima da je ipak moguće oduprijeti se ovisnostima o tehnologiji i društvenim mrežama.

Pregršt aktivnosti koje su vodili animatori i vršnjački edukatori, spavanje u šatorima, igre u prirodi i kreativne radionice obilježile su ovogodišnji Offline kamp.

Zahvaljujemo se razrednicima šestih razreda, Mariji Matić i Anti Sučiću te roditeljima učenika na suradnji kroz ovaj veliki projekt. Također, zahvaljujemo se animatorima i volonterima iz našeg Centra koji su vodili aktivnosti na ovogodišnjem kampu. Posebno se zahvaljujemo učenicima koji su bili izuzetno aktivni i motivirani za rad i druženje s novim prijateljima koji su bili dio ovog kampa.

Alen Gudalo

 
Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.