Naši učenici na Nadbiskupijskom križnom putu za mlade

U subotu, 6. travnja, pedesetak učenika našeg školskog Centra, bili su dio prvog Nadbiskupijskog križnog puta za mlade, zajedno sa stotinama vršnjaka iz cijele Vrhbosanske nadbiskupije. Predrag Ivandić, prefekt Sjemeništa i Alen Gudalo, voditelj projekata školskog Centra, bili su pratnja našim učenicima iz Osnovne škole i Gimnazije.
U organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ i pod geslom „S mladima donijeti Evanđelje svima“, mladi su se okupili kod Franjevačkog samostana Rama - Šćit, a nakon križnog puta pomoćni biskup vrhbosanski, mons. dr. Pero Sudar, predvodio je misno slavlje za naše mlade.
Nakon svete misle mladi su dobili priliku posjetiti etnografski muzej te družit se s mladima iz drugih mjesta Nadbiskupije. 
Zahvaljujemo se našim učenicima na posvećenosti i dostojnoj pripravi za Uskrs.

Alen Gudalo

 

 

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.