Naši učenici na dvodnevnoj edukaciji u Sarajevu

S ciljem jačanja kapaciteta mladih na polju vodstva i promocije volonterizma, tijekom prethodnog vikenda (8. i 9. rujna) petnaest članova sekcije animatora i volontera našeg školskog Centra, sudjelovalo je na edukaciji koju je organizirao Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan  Pavao II.“ u Sarajevu.

Edukacija je posebno značajna  s obzirom na nadolazeću volontersku akciju „72 sata bez kompromisa“ na kojoj će sudjelovati naš Centar od 27. do 29. rujna.

Učenici su bili dio radionice pod nazivom „Timski rad“ nakon čega je uslijedila i mini volonterska akcija u sarajevskom parku Parkuša gdje su mladi demonistrirali primjer volonterske akcije za lokalnu zajednicu. Osim toga, mladi su pripremili promotivni video za nadolazeću volontersku akciju za koju, sudeći po dosadašnjim prijavama, vlada veliko zanimanje među učenicima u našem Centru.

Alen Gudalo

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.