Naši učenici na 48. danu mladih Vrhbosanske nadbiskupije

U petak i subotu, 24. i 25. svibnja, učenici gimnazije i osnovne škole, bili su dio 48. dana mladih Vrhbosanske nadbiskupije koji se tradicionalno održava svake godine u Gospinom svetištu Komušina-Kondžilo.
Naši animatori iz gimnazije već su u petak bili dio programa u Komušini, a koji je započeo u poslijepodnevnim satima svetim misnim slavljem koje je predvodio nadbiskup vrhbosanski Vinko kardinal Puljić. 
U subotu, 25. svibnja, našim gimnazijalcima pridružili su se i učenici osmih i devetih razreda osnovne škole. Središnji događaj uključio je procesiju prema brdu Kondžilo, a program ovogodišnjeg susreta mladih završen je Olimpijskim igrama mladih koje su predvodili animatori i volonteri. Naši učenici su sudjelovanje na ovim igrama završili na sjajnom trećem mjestu.
Zahvaljujemo se djelatnicima našega Centra, Alenu Gudalu, Gorani Matošević i Mateu Mariću, koji su bili pratnja našim učenicima na ovogodišnjem Danu mladih Vrhbosanske nadbiskupije. Također, zahvaljujemo se učenicima na sudjelovanju, a našim animatorima i volonterima na odličnom vođenju aktivnosti za mlade u petak i subotu.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.