Monika Rozić – osvojeno III. mjesto na literarnom natječaju

Ove godine je KŠC „ Bl. Ivan Merz“ iz Banja Luke prigodom 90. godišnjice smrti bl. Ivana Merza objavio literarni natječaj na koji su se odazvali i učenici našega Centra Sara Kelava, Monika Rozić, Andrej Jovičić i Gordana Batinić. Na Danu škole KŠC „Bl. Ivan Merz“ su objavljena imena učenika triju najboljih literarnih radova i među njima se, na trećem mjestu, našla i Monika Rozić, učenica II.c odjela KŠC „Petar Barbarić“ Gimnazija Travnik. Budući da Monika nije bila u prilici preuzeti diplomu i nagradu u Banjoj Luci, dana 18. svibnja 2018. na satu Hrvatskog jezika i književnosti pred njenim razrednim kolegama diplomu i nagradu su joj uručile direktorica Ivana Ćurčić i pedagoginja Žana Topalović Tomić. Tom prigodom su uručile i zahvalnicu za sudjelovanje na literarnom natječaju učeniku istog odjela Andreju Jovičiću.

Monika Rozić - Volim čovječanstvo

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.