Mladi iz Njemačke u posjeti našem školskom centru

U utorak 10. listopada naš školski centar su posjetili mladi iz biskupije Limburg u Njemačkoj. Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II“ je zajedno s biskupijom Limburg i organizacijom KFJ – Katolische Fachstelle fur Jugendarbeit ugostio mlade iz Njemačke i ove godine, a ovo je poprvi put da su mladi u sklopu međunarodne razmjene na ovom projektu posjetili Travnik te se upoznali s aktivnostima našeg školskog centra. 
U sklopu jednodnevne posjete, naši gosti su naučili nešto o Petru Barbariću, aktivnostima i sekcijama naše škole, a u poslijepodnevnim aktivnostima organizirana je posjeta Elči-Ibrahim pašinoj medresi kojoj se zahvaljujemo na suradnji i ovoga puta.
Gosti iz Njemačke su svoje putovanje u Travniku završili posjetom Zavičajnom muzeju gdje su imali priliku vidjeti i veliku Brandisovu kolekciju.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.