Mažoretkinje KŠC-a na smotri u Kreševu

Na smotri mažoretkinja održanoj u Kreševu 2. lipnja 2018. godine, našu školu predstavljala je Sekcija mažoretkinja. Za mnoge članice sekcije ovo je bio veliki događaj. Upoznali su jedan novi kutak svijeta mažoretkinja i sklopili razna prijateljstva. Naučili su da biti mažoretkinja ne znači samo nositi lijepu odoru i šminku, nego cjelokupno ponašanje mažoretkinje. Iako su sekcija koja je aktivna tek godinu dana, zahvaljujući njihovoj trenerici, našoj učenici Petri Franjić, svojom izvedbom na smotri pokazale su izuzetne vještine.

Za cjelokupnu organizaciju smotre zaslužne su „Kiseljačke mažoretkinje“, a osim naših mažoretkinja na smotri su sudjelovale i predstavnice Kiseljaka, Kreševa, Rame, KŠC-a Sarajevo, Širokog Brijega i Novog Travnika. Program smotre počeo je svečanim defileom mažoretkinja kroz grad i otvorenjem na glavnom trgu, a nakon toga se natjecateljski dio programa nastavio u prostorijama Srednje škole Kreševo.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.