Majčin dan

Povoda da majkama pokažemo zahvalnost i ljubav ima svakog dana.  Pokloni nisu na odmet, ali ne postoji odgovarajući poklon kojim bi se mogli odužiti majci na svemu što je za nas učinila.

Najljepši pokloni se ne mogu kupiti novcem jer su besplatni. Najvrjedniji poklon obitelji je vrijeme koje poklanjamo jedni drugima. Provodimo vrijeme s obitelji kako bi se  majke osjećale voljenima, cijenjenima. Neka naši domovi budu sidro  života gdje ćemo se osjećati sigurno i radosno.

Ovo su riječi kojima su voditelji programa otvorili svečanu priredbu povodom Majčinog dana koju su pripremili i realizirali članovi sekcija pod vodstvom učiteljica razredne nastave u utorak 15. svibnja.

Riječ majka je spomenuta u svakoj točki, svaka recitacija, igrokaz, ples bio je prožet najljepšim imenom koji se zove majka. Vjerujemo kako su se sve majke pronašle u ovim stihovima koja su im djeca od srca poklonila.

 

 

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.