KIDS FESTIVAL U TRAVNIKU

Nakon Zenice i Fojnice Kids festival stigao je u Travnik 30. svibnja 2017.  Na središnjem gradskom trgu u Travniku i dijelu Bosanske ulice na stotine najmlađih Travničana, od djece iz vrtića do osnovaca i njihovih roditelja, uživali su u brojnim sadržajima u okviru Dječjeg festivala „Futurea“.

Festivalu su prisustvovali i učenici petog razreda Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ sa svojim učiteljicama. Učenici su imali priliku sudjelovati na raznim radionicama, gledati trikove mađioničara, upoznati se s omiljenim likovima iz bajki, a za kraj i zabaviti se ispred bine. Organizator festivala je Fondacija „Out of area“ koja je godinama sudjelovala u organizaciji Kids Festa u Sarajevu.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.