IZVANUČIONIČNA NASTAVA ROBOTIČKE SEKCIJE

Nastavnica Melisa Pružan i učiteljica Slavica Andruščak su 12. i 13. listopada vodile članove robotičke sekcije na natjecanje te ujedno i izvanučioničnu nastavu na Državno finale SPARKreatorica u Mostaru. Trinaestero djece od 5. do 8. razreda je pohađalo radionicu organiziranu od strane SPARKa koju je predvodio naš vjerni suradnik Tomislav Kordić. Vrlo koncizno i spremno je poučio djecu programiranju u scratch programu. Nakon edukacije obišli smo osnovne znamenitosti Mostara kao što su Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Španski trg, Mostarska Gimnazija i Stari most u Mostaru. Drugog dana posjeta održalo se državno natjecanje u SPARK- u. Trideset šest djevojčica se natjecalo za prestižne nagrade. Naše djevojčice, Ines Dujić i Gabrijela Kafadar, zauzele su 19. i 22. mjesto na rang listi. Nakon natjecanja je organiziran povratak u Travnik.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.