IZVANUČIONIČNA NASTAVA : POSJET AMERIČKOM KUTKU

Učenici III. razreda koji pohađaju izbornu nastavu engleskog jezika 23. studenog  imali su priliku posjetiti Američki kutak u Zenici s profesoricom engleskog jezika, Marijom Matić. 23. Cilj posjeta bio je upoznati se s radom Američkog kutka u BiH koji se bavi promocijom američke povijesti, kulture i demokracije i koji posjeduje veliki broj knjiga na engleskom jeziku. Direktor Američkog kutka gospodin Sejo Pašić bio je domaćin ovog druženja. Gospodin Pašić nas je toplo dočekao te je započeo susret informirajući učenike o  mnogobrojnim radionicama, predavanjima, programu studiranja u SAD-u te raznim susretima koji se održavaju u Kutku. Glavna tema druženja bila je američka književnost nakon drugog svjetskog rata. Gospodin Pašić uljepšao je druženje pjesmom uz gitaru te je na kraju darovao učenicima američke zastavice i razne časopise na engleskom jeziku. Nakon izuzetno ugodnog druženja vratili smo se nadahnuti i motivirani da se još više posvetimo učenju engleskog jezika. 

Marija Matić

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.