IZVANUČIONIČNA NASTAVA DRUGIH RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE

Kako je i predviđeno GPR-om, izvanučionična nastava  učenika  drugih razreda Osnovne škole  realizirana je u petak, 25. svibnja 2018.godine.

U cilju ispunjavanja svih zadataka ovog oblika nastave uputili  smo se ka Turističkom naselju Eko Fis na Babanovcu.

Vremenske prilike nisu nam bile baš naklonjene,ali nismo dozvolili da nam to pokvari raspoloženje, pa je pjesma odzvanjala našim autobusima. Došavši na Vlašić, obišli smo životinje koje se tu nalaze te ukratko ponovili učene sadržaje o divljim životinjama našeg zavičaja.

Kiša nas je, ranije nego smo planirali, natjerala u restoran gdje smo imali dogovoren ručak. Poslije nekog vremena nam se ipak smilovala i prestala padati pa smo ostatak dana proveli u druženju i igri. I baš kako smo na povratku pred školu rekli,ocjena ovog našeg dana od 1 do 5 je DESET.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.