IZLET PRVIH RAZREDA NA GOSPINO VRILO

Učenici prvih razreda  Osnovne škole,zajedno sa svojim učiteljicama, uputili su se na poludnevni izlet u petak, 19. svibnja.Uzbuđenje je raslo dok smo se približavali našem odredištu - Gospinom Vrilu.Prelijep svibanjski dan proveli smo uživajući u prirodi. To je bila i odlična prilika da ponovimo nastavne sadržaje iz moje okoline- biljke u proljeće. Učiteljice su animirale djecu te nije nedostajalo ni tjelesne aktivnosti. Razigrani mališani bili su neumorni u igri graničara, nogometa, badmingtona, hvatalice...Bili su razočarani kada je druženju došao kraj. A da je sve proteklo u dobrom raspoloženju, pokazat će brojna sretna i nasmijana lica na sljedećim fotografijama.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.