Čestitka povodom početka nove školske godine 2017./2018.

Dragi učenici, želim vam sretan početak nove školske 2017./2018. godine. Neka vam u novoj školskoj godini dobrota, prijateljstvo, ljubav, poštenje i poštivanje budu jednako važni kao matematika, fizika, engleski jezik, kemija...

Prvašićima želim dobrodošlicu uz želju da im školski dani budu sretni, a početak nove školske godine, početak razdoblja koje će vam ispuniti djetinjstvo i biti cijelog života lijepa uspomena.

Poštovani učitelji, nastavnici, profesori i vama također želim sretan početak školske godine, sa željom da vas ovo teško vrijeme ne obeshrabri u ostvarenje vašeg cilja, odgoja i obrazovanja sretnog i uspješnog učenika koji se razvija uz vaš poticaj i potporu roditelja.

Čestitam i vama cijenjeni roditelji novu školsku godinu, sa željom da se ispune sva vaša očekivanja i sve vaše  nade!

 

 

                                                                                   MINISTRICA

                                                                                          Katica Čerkez

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.