Božićna priredba

Svake godine Katolički školski centar „Petar Barbarić“ Travnik tradicionalno organizira božićnu priredbu gdje se može vidjeti na koji način se ovaj Centar pripremao za Božić. Tako je 20. prosinca 2017. godine održana božićna priredba u potpuno ispunjenoj auli koju su nekoliko tjedana pripremali djelatnici i učenici škole gdje su dramske sekcije Osnovne škole i Gimnazije izvele prigodne igrokaze, nastupila je i ritmička sekcija Osnovne škole, mješoviti školski zbor, a prvi put se okupio i nastupio zbor djelatnika. Po završetku priredbe, svim nazočnim se obratio kardinal Vinko Puljić koji je svima zaželio radostan i čestit Božić i blagoslovljenu Novu godinu. Nakon toga vani je uslijedilo uprizorenje živih jaslica i nastavak druženja uz tople napitke i hranu.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.