Animatori uljepšali dan najmlađima

Sekcija animatora i volontera je u srijedu 13. prosinca organizirala program za naše najmlađe, odnosno polaznike produženog boravka Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“, koji su uživali u dvosatnom programu, koji je za temu imao Božić i blagdansku atmosferu.

Zahvaljujući Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „Ivan Pavao“ i aktivnostima Regionalnog ureda koji se nalazi u našem školskom Centru, animatori su time i praktično primijenili stečena znanja, a druženje s najmlađima postat će tradicija koju će animatori organizirati tijekom cijele školske godine.
Polaznici produženog boravka bili su podijeljeni u tri skupine, a animatori su im pomagali u izradi nakita. Također, animatori su mogli uživati u kratkom igrokazu koji su polaznici produženog boravka pripremili za svoje goste.
S nestrpljenjem iščekujemo novo druženje s najmlađima!

Video možete pogledati ovdje.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.