Animatori priredili program za učenike osnovne škole

Učenici prvih i drugih razreda osnovne škole uživali su u jučerašnjem iznenađenju koje su im priredili članovi sekcije animatora i volontera.

 Naime, naši animatori priredili su tematski program pod nazivom „Zima“, kojim su obradovali mališane tijekom prva dva školska sata. Dvadeset i jedan član ove sekcije, koji su tijekom posljednje dvije godine uspješno završili specijalizaciju za animatore, pripremili su program za četiri odjeljenja.

Animatori, podijeljeni u četiri grupe, počeli su program igricama upoznavanja nakon čega su nastavili raditi s mališanima kroz kreativne radionice i izradu božićnog i novogodišnjeg nakita i ukrasa koji nas podsjećaju na zimu i blagdane.

Učenici su sa zadovoljstvom prihvatili ove mini zadatke koje su radili u grupama sa svojim školskim prijateljima. Po završetku ovih mini zadataka, učenici su pojedinačno predstavili svoje radove i pokazali na što ih podsjeća riječ „zima“. Ova riječ je naše mališane podsjetila na radost, snijeg, Božić, sanjkanje, grudanje, sreću i  igranje.

I naši animatori su uživali u ovom novom zadatku, koji je nastavak njihovog rada od prošle školske godine, kada su članovi ove sekcije pripremili više tematskih programa za mališane iz produženog boravka.

Animatori će već nakon božićnih blagdana nastaviti raditi na pripremi novog programa i za druga odjeljenja u našem školskom Centru.

Alen Gudalo

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.