Animatori organizirali proljetni program za polaznike produženog boravka

Sekcija animatora i volontera u našem školskom Centru je i ovaj mjesec organizirala prigodan program za najmlađe. Tema današnjeg druženja s polaznicima produženog boravka bila je „Proljeće“, a naši animatori su pomagali polaznicima produženog boravka u crtanju cvjetova kao simbola proljeća. 

Tijekom cijele školske godine sekcija animatora i volontera organizirala je tematski program svakoga mjeseca za naše najmlađe. Cilj programa jest doprinijeti razvoju najmlađih učenika, stvaranju veza između školskih animatora i učenika te u konačnici pomoći učenicima da kroz poseban program i zabavu koriste svoje talente i sposobnosti.

Idući mjesec preostao je završni program za polaznike produženog boravka nakon čega će naši animatori već početi osmišljavati program za iduću školsku godinu.

 

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.