Predblagdanski domjenak zahvale

Jučer je u našem Centru upriličen svečani domjenak koji je imao za cilj okupiti prijatelje, dobročinitelje i djelatnike našeg Zavoda, naših škola. Bila je to prilika prisjetiti se lijepih događaja, projekata i ukazati na rezultate koje smo ostvarili tijekom 2019. godine. Naš uspjeh ne bi bio tako velik da nije bilo pomoći i suradnje na kojoj se ravnatelj Centra, don Željko Marić, iskreno zahvalio prisutnima.
Divna je prilika, u ovo sveto vrijeme došašća pokazati ljubav i zahvalnost, ali i vjeru u buduće dobre prijateljske odnose.
Na ovoj prigodi, zahvalivši domaćinu, obratio se i gradonačelnik, gospodin Admir Hadžiemrić, kao i ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta, gospodin Bojan Domić.

Program je nastavljen uz lijepo druženje, a pjesmom ga je ukrasio zbor učenika predvođen profesoricom Ivanom Janko Stupar.

Nakon domjenka za djelatnike je održana božićna duhovna obnova u sjemenišnoj crkvi koju je vodio don Jakov Kajinić.

Marija Marić

Foto : Ivana Dražeta

LINK ZA PREGLED GALERIJE NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.