Božićna priredba razredne nastave

Jučer 18. prosinca izvedena je priredba učenika razredne nastave za sve učenike i njihove roditelje. Likovno- kreativna sekcija se i ovaj put pobrinula za maštovito uređenje pozornice. Voditeljice plesno- ritmičke, folklorne, dramske i recitatorsko- literarne sekcije su cijelo polugodište vrijedno spremale djecu za nastup kojim se mogu ponositi. Članovi pomenutih sekcija su, davši svoj maksimum, iznijeli ovu priredbu koja je ugrijala i uveselila srca posjetitelja u ovo predblagdansko vrijeme. Pomoćnica direktora Ivana Janko- Stupar je toplim riječima pozdravila goste, a cjelokupnu atmosferu su zaokružili voditelji, učenici V. b razreda, prigodnim mislima o Božiću i srdačnim čestitkama povodom nastupajućih blagdana.

LINK ZA PREGLED GALERIJE NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.