BORBA PROTIV VRŠNJAČKOG NASILJA

Danas je u Auli održana prezentacija Vijeća učenika Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“- Osnovne škole Travnik na temu „Borba protiv vršnjačkog nasilja“ za djelatnike i učenike od 6. do 9. razreda. Temu su prezentirali Nina Vidović, Ivan Eldić i Ella Matišić. Nazočni su imali prigodu pogledati kratki edukativni film o problematičnom ponašanju mladih. Nakon filma učenici su imali mogućnost postavljati pitanja i razgovarati o temi koja je obrađena u filmu - problematično ponašanje mladih u školi i općenito u društvu. Uz zanimljive slajdove popraćene stručnim komentarima i pojašnjenjima, učenici Vijeća su ukazali na prisutnost vršnjačkog nasilja, te su ukazali na to kako ga spriječiti i uspješno se nositi s ovim problemom.

Maja Stipić

LINK ZA PREGLED GALERIJA NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.