Ivana Jozak osvojila prvo mjesto na natječaju „Naše su škole naš drugi dom“

Povodom 25 godina Sustava katoličkih škola za Europu, raspisan je natječaj za najbolje likovne radove pod motom „Naše su škole naš drugi dom“, koji je organizirao Katolički školski centar „Sveti Pavao“ Zenica.
Najbolji rad, kako stoji u natječaju, krasit će naslovnicu, poleđinu, ali i sadržaj jubilarnih Izvora, časopisa Katoličkih školskih centara. Na natječaj su pristigla 63 rada iz svih sedam Katoličkih školskih centara, a najbolji od njih je rad naše Ivane Jozak, učenice IV.b gimnazije pod mentorstvom profesorice Kristine Vidak.
Ova nagrada je rezultat ne samo Ivaninog talenta, nego i cjelokupnog rada, zalaganja kako na redovitim satima tako i na likovnoj sekciji gdje su Ivanini radovi zapaženi u svim prigodama koje organizira naša škola.
Cjelokupan fundus radova će biti iskorišten na stranicama jubilarnih Izvora, ali i putem izložbe prigodom obilježavanja 25. obljetnice po centrima.
Čestitamo našoj učenici na odličnom uspjehu!

Kristina Vidak,prof.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.