Podrška za novinarsku sekcije i projekt "Maleni novinari"

Zahvaljujući potpori Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih "Ivan Pavao II." kroz natječaj za realizaciju medijskih i volonterskih akcija mladih Vrhbosanske nadbiskupije, novinarska sekcija Osnovne škole dobila je potrebnu opremu za uspješan rad! Članovi novinarske sekcije, ukupno njih jedanaest, započeli su sa svojim praktičnim radom i koordiniranjem svih potrebnih aktivnosti koje su potrebne za kvalitetan novinarski posao.

Naša škola je kroz ovaj projekt dobila fotoaparat i diktafone koji su potrebni našim malenim novinarima, što je ujedno i naziv projekta Osnovne škole.

U narednom razdoblju novinarska sekcija će se potruditi koristiti što više novu opremu stoga budite našim novinarima na raspolaganju ukoliko vam postave nekoliko pitanja! Članovi novinarske sekcije će svoj rad predstavljati u formi intervjua pod nazivom "Razgovarali smo sa..." koje ćete moći čitati na Web siteu škole kao i na našim društvenim mrežama.

Zahvaljujemo se Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih "Ivan Pavao II." na nesebičnoj podršci, a voditeljici novinarske sekcije Ivani Zekić kao i našim malenim novinarima za predan rad.

Alen Gudalo

LINK ZA PREGLED GALERIJE NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.