Animatori s prvim, drugim i petim razredima

Izuzetno veselo protekao je još jedan dan u osnovnoj školi. U četvrtak, 14. studenog, članovi sekcije animatora i volontera organizirali su veliki tematski program za učenike prvih, drugih i petih razreda. Ukupno šest odjeljenja i više od stotinu učenika sudjelovalo je na susretu s animatorima koji su podijeljeni u grupe kreirali edukativno-zabavni program za svaki odjel.

Program simboličnog naziva "Jesenko" pripremljen je za najmlađe učenike koji su tijekom ovog susreta učili o ljepotama i bogatstvima koje donosi jesen, a kreativne radionice koje su vodili naši animatori omogućili su mališanima prepoznavanje vlastitih talenata.

Za učenike petih razreda animatori su pripremili nešto drukčiji program koji je za svoj primarni cilj imao pomoći našim učenicima u kvalitetnom korištenju vremena koje provode nakon što završe sa školskim obvezama. U eri stvaranja velikih ovisnosti o tehnologiji, posebno među djecom i mladima, ovo je bio značajan korak na putu učenja o tome kako pravilno koristiti slobodno vrijeme.

Izuzetno pozitivna atmosfera i topao doček naših animatora i volontera odličan su motiv za nastavak rada s učenicima osnovne škole. Stoga će već u narednom razdoblju sekcija animatora i volontera nastaviti raditi na pripremi novih tematskih programa za prve, druge i pete razrede. Radujemo se novom susretu!

Alen Gudalo

LINK ZA PREGLED GALERIJE NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.