Dodjela pohvalnica najuspješnijim učenicima Gimnazije za školsku 2018./2019. godinu

U auli Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Travnik, upriličena je dodjela pohvalnica učenicima Gimnazije za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje i redovito pohađanje nastave bez izostanaka tijekom školske 2018. /2019. godine.
Direktorica Gimnazije Ivana Ćurčić uputila je prigodne riječi pohvale i zahvalnosti na njihovom trudu i zalaganju, te im poželjela puno uspjeha u daljnjem školovanju. U svom kratkom izlaganju, direktorica je pozvala sve učenike da im primjer pohvaljenih učenika bude motivacija da ustraju u postizanju izvrsnih rezultata. Također, direktorica je uputila zahvalu i svim profesorima koju su poticali i motivirali učenike na njihovom putu ka postizanju izvrsnih školskih rezultata i redovito pohađanje nastave.
Pedagoginja Žana Topalović Tomić pročitala je imena učenika koje je Nastavničko vijeće pohvalilo za izvrsne rezultate, a direktorica im je uručila prigodne pohvalnice i darove.
Treba posebno naglasiti postignute rezultate učenika koji su u prošloj školskoj godini postigli odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta, uzorno vladanje i redovito pohađali nastavu bez ijednog izostanka, a to su Lorena Šapina, Antonela Lešić i Marija Sučić.
Učenici koji su ostvarili odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje u školskoj 2018./2019. godini: Ivana Barišić, Martina Lovrić, Marija Bodulović, Lucija Grubešić, Ivona Sučić, Lorena Šapina, Katarina Tabak, Martina Đotlo, Tea Perić, Andrea Filiović, Nikolina Marjanović, Karla Anić, Marija Sučić, Antonela Lešić i Ana Eldić.
Učenici koji su redovito pohađali nastavu, bez izostanaka u školskoj 2018./2019. godini: Stjepan Lovrić, Lorena Šapina, Josip Butorac, Antonela Lešić, Ivan Lovrinović-Kajić i Marija Sučić.

Žana Topalović Tomić

LINK ZA PREGLED GALERIJE NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.