Učenici Katoličkog školskog centra i Mješovite srednje škole zajedno posjetili Tvrđavu Stari grad

Učenici srednjih škola Katoličkog školskog centra i Mješovite srednje škole polaznici LEAD programa posjetili su Tvrđavu Stari grad s ciljem da nauče više o povijesti grada Travnika. Učenici su kroz aktivnost pod nazivom Koliko dobro poznaješ svoj grad imali priliku čuti o povijesti Starog grada, te prezentirati naučeno svojim vršnjacima.
Budući da su učenici obje škole polaznici LEAD programa koji omogućava besplatno učenje engleskog jezika, prezentacije su urađene na engleskom jeziku. LEAD program je sponzoriran od strane Američke ambasade i implementiran je u samo 4 škole u našoj zemlji. Glavna odlika programa jest što omogućava pohađanje nastave koja nudi interaktivni pristup učenju engleskog jezika u trajanju od dvije godine nakon čega polaznici stječu certifikat koji dodjeljuje i potpisuje američki ambasador u BiH.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.